Lördag!

Hejsan!
Gud vad skönt med helg! Vet inte vad som tagit åt mig den här veckan, har varit grymt trött hela veckan. Nu känns det väldigt skönt att få sova hur länge jag vill på morgonen måste jag säga!
Idag ska jag träffa Philip (a)<3
Mysigt värre
I morgon ska jag bara dela ut reklam hela dagen, men de säger att solen ska skina i morgon så får hoppas på en skön långpromenad i sol istället för i regn!
Kram Elli

Then you are at the bottom of badnes there is no way down, only up


Torsdag

Hej!
Känns som om jag snart behöver komma på nya rubriker haha!
Idag har jag varit och badat med klassen, trevligt värre eller kanske inte...
Men jag överlevde. När jag kom hem från skolan var jag så grymt trött så jag la mig rätt ner i soffan och tog det lugnt ett tag!
Nu har jag precis ätit och ska försöka plugga lite, vad vet jag inte än men tror att jag ska börja på min bild analys suck...
Puss hej <3

Onsdag

Hejsan!
Min dag har bestått av skola, plugg och massor med musik!
Onsdagar är min lilla musikdag om man säger så. Jag har både gitarr och flöjt lektion då vilket är fruktansvärt kul! speciellt när man får mycket beröm från konserten man spelade på i måndags. Jag spelade med flöjt-ensemblen och det gick väldigt bra! Vi gjorde väldigt bra ifrån oss, nu sätter vi igång med nya låtar och nya utmaningar!
Gitarren går också väldigt bra och känner mig väldigt taggad för har troligen två spelningar under februari!
I skolan så ska vi en dag ha en så kallad "Operation dagsverk". Då är det mening att vi ska ut och samla in pengar genom någon sorts arbete och alla pengarna går till en skola i något land, vet inte riktigt vilket. Men det ska bli jättekul för att jag planerar nämligen att vara gatumusikan! Får se om jag gör det men just nu känns det väldigt bra.
Som ni kanske förstår nu är jag väldigt intresserad av musik! Jag spelar gitarr, tagit lektioner i ca 1 och ett halvt år. Jag spelar flöjt och det  har ja gjort i ca 4 och ett halv år. Sen har jag börjat spela piano och det har jag gjort i några månader nu. Sjunger gör jag också fast det är mest hemma vid, men det vill jag definitivt ändra på och uppträda lite mer utanför huset!
Nu har jag skrivit ett långt inlägg och avslutar med en bild från förra veckan

Modell: Jag
Fotograf: Ida

En fredag i Lund

Hej!

Idag har jag varit i skolan, gjort de vanliga plugget typ. Men efter skolan så kom Ida till min skola och så åkte vi till Stadsparken och fota lite! Sjukt kul men aningen kallt. Bilderna blev riktigt bra, enligt mig inte Ida hahah ;)
Just nu sitter jag och snackar med John, Kempe och Woll på Skype och de är helt blåsta hela bunten! Haha nä jag skojja bara! De är snälla.
Men ni ska få några av bilderna får se om hur många jag orkar ladda upp
Puss och Kram Elli
Tack Ida för en jättebra eftermiddag!
Älskar dig hjärtat <3

Längesen

Hejsan!
Förlåt för en usel uppdatering men jag har inte haft tid och jag har inte varit hemma!
Men nu kör jag igång igen.
Idag när jag gick hem ifrån bussen strax efter två såg jag världens underbaraste ljus! Det var helt otroligt, så jag hade inget annat val än att typ springa hem och hämta kameran!
Men nu har ja kommit hem, tittat på bilderna och resultatet får du se nu!
Kommentera gärna vad du tycker, både ris och ros!
Men det var allt för mig idag, nu ska jag drunkna i läxor och kanske en macka och ett glas proviva!
Kram Elli

Onsdag

When I fall out into nothing, I am glad there is someone there to catch me



Tisdag

Hejsan hopsan!
I dag har jag hemstudiedag och har kört igång terminen med lite svenska! Senare fortsätter jag med begreppen i no och so. Men när jag är färdig med det unnar jag mig själv en bra bok och ett träningspass ikväll! Kan det bli en bättre tisdag?
Ingen har allt, men alla har något


Måndag

Hejsan!
Nu är det ny vecka, nya händelser och nya äventyr! Men det är också en ny skoltermin. Idag började dagen med ett utvecklingssamtal med skolan över hur terminen ska bli och jag måste säga att det känns bra!
Idag är det tö-väder igen! Det är nu man gömmer sig under täcket med en bra bok och går inte upp förrän snön är borta och små knoppar tittar fram på träden.
Var precis inne på http://belatrice.blogg.se/ och fick ett väldigt bra låttips som jag vill gärna tipsa er om också! Låten heter Light Outside och är gjord av Wakey!Wakey! Tycker verkligen att ni ska ge den ett försök
http://www.youtube.com/watch?v=okAQ-aRTBAY

Hoppas att ni får en fortsatt bra måndag!
Kram Elli
Saknar tiden då träden var klädda

Söndag

Hejsan!
Idag är det söndag vilket för mig betyder reklamutdelning! Det var en ganska intressant runda idag får jag såg inte så mycket av marken för den var täck av is! Men jag blev färdig med alla benen i behåll men vaknar nog i morgon med blåmärken för alla de gånger jag trillade.
Men när jag kom hem såg jag världens vackraste ljus och objekt så jag kunde inte låta bli att springa in och hämta kameran. Och här får du resultatet!
Hoppas din söndag har varit lika intressant som min, nu ska jag hoppa in i duschen och plinka lite på min gitarr efter det!
Kram Elli
Droppe för droppe försvinner vinter sakta men säkert bort


.

Den enda människa du kan ändra på är dig själv.


Bilden är från i somras
Modell: Evelina
Fotograf: Jag

Första inlägget

Hej!
Just nu sitter jag och väntar på att Emma (a) ska komma fram med bussen så ska jag träffa henne idag! Trevligt värre ju. Kanske tar några fina fotton i rusk vädret som det är idag!
Denna bloggen tänkte jag att den mest skulle handla om mina fotton och musik för att det är mina stora intressen!
Jag kan inte lova att jag kommer att blogga varje dag men ska göra mitt bästa
Kram Elli<3
Denna bilden är tagen en vacker höstdag precis innan löven föll av trädet.
Bilden är tagen någon gång under hösten precis innan löven föll av trädet.

ELINOR ID

the one and only


RSS 2.0