I soffan

Just nu sitter jag bredvid Jocke och kollar idol :) inga jätte imponerade framträdande hittills :/
Men idag har vi varit ute och gått och jag har provat flöjter! Riktigt kul, så nu har jag lånat tre stycken flöjter som jag ska ha fram till sista november och sen så köper jag en av dem :)
Nej nu är reklamen snart slut, får se om jag skriver något imon eller inte

Puss och kram sålänge!
//Elli


Idrott

Nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på att bussen ska komma och sen ska jag ha gympa! Hoppas jag inte slår galet ihjäl mig som jag brukar göra... Haha om ni inte vet det så är jag värsta olycksfågeln och skadar mig på precis allt och alla! Haha får hoppas att jag inte gör det idag!
Nej nu kommer bussen, uppdaterar er sen när jag kommit hem :)
Puss Elli


Väntar

Just nu sitter jag på musikskolan och väntar på att jag ska få spela igen. Så tänkte att då kan jag passa på att inviga den nya blogg.se appen!
Och det verkar fungera fin fint!

Vad kan jag mer skriva? Jo min gitarr lektion gick riktigt bra och jag ska spela och sjunga på kulturnatten i staffanstorp den 14 oktober! Riktigt kul ska det bli, ser fram emot det! Om någon snäll person kan filma det kanske jag lägger upp det här sen, får se :)

Nej nu ska jag in och spela igen
Puss!


idol

Hejsan, är jag den enda som tyckte att det blev helt tok fel i idol igår?
Tyckte inte att den amanda som gick vidare skulle gått vidare, jag vet varför för hon e riktigt duktig de e hon! Men vet inte om det är Idol hon ska gå vidare i. Nej det blev fel tyckte jag :)
Men annars tycker jag att deltagarna på idol detta året är grymma! Men juryn och programledaren suger -.- så det känns inte lika kul att titta på det längre, men man gör det iaf för att det är idol!
Ja, men nu ska jag försöka plugga i en halv timme innan jag måste sticka iväg på gitarr och flöjt lektion! Trevligt, sen hade det ju varit ännu lite trevligare om jag hade spelat lite mer än vad jag gjort... Men iaf, får snart noterna i från SYWO också! Orkar inte förklara vad det är så skriver det ikväll eller en annan dag!
Men jag kan förvarana er redan nu att de inte kommer bli något bloggande i helgen för att jag kommer inte vara hemma! Kanske slänger in ett kort inlägg om jag har tid över,men förmodligen inte!
Men är tillbaka igen söndag kväll eller måndag eftermiddag :)
Puss Elli ♦
Jag saknar faktiskt inte sommaren alls, älskar den hösten som är nu som fortfarande är hyfsat varm och löven är röda
Känner att jag måste lära mig vilken storlek jag ska ha på mina bilder ;)

Malmö

Som jag sa igår så var vi inne i Malmö, Västra hamnen med skolan idag! Och det var riktigt, riktigt mysigt!
Vi fick en guidad tur i området om hur det har byggts och varför det byggdes och vad det är för olika miljövänliga  saker de har använt och hur och varför de använt de osv.
Riktigt intresant faktiskt! Och känns som en bra start till vårt teknikprojekt denna terminen då vi ska rita miljövänliga hus!
Så det var det min dag bestod av, sen när jag kom hem så var jag så trött att jag bara la mig ne ri soffan och kundne inte röra mig förän mamma bad mig hjälpa henne göra mat!
Men nu är det dags flr mig att plugga tyska, har en redovisning imorgon som jag inte riktigt kan faila på!
Men klockan 20.00 sitter jag bänkad framför tv för då är det säsongs avslutning på 90210 på tv11 !
Idol får vänta tills imorgon... På tal om idol, har ni fått några favoriter än så länge? Och vad tycker ni om den nya program ledaren?
Puss Elli ♦

Kan ens vecka starta bättre?

Känns som om det verkligen kommer att bli en toppen vecka!
Den kunde inte ha startat bättre än vad den gjorde.
Va ju i skolan som vanligt, men 9orna var själva på skolan! 7 och 8 är i Gamleby hela veckan och 6 orna hade utvecklingssamtal vilket de komma ha imorgon också!
Så jag va i skolan, blev nästan klar med min tyska och lite annat. Sen tog jag bussen med Kempe till Willy:s men Kempe fortsatte dock till Svedala. Nu kanske ni undrar vad i hela friden jag gör på Willy:s.
Men det är såhär att jag har fått ett jobb där! Riktigt riktigt kul, så jag var där idag för att lämna in ltie papper och prata lite om vad jag sak göra.
Jag ska jobba varannan lördag 7.30- 13.00 Helt okej! Så ringde även och sa upp mig från reklam idag, känns faktiskt som en enorm lättnad att inte ha det längre!
Imorgon ska vi till Malmö med skolan och gå i Västra hamnen för något hus skit? Aja berättar mer imorogn när jag kommit hem!
Men nu är det dags för mig att gå och lägga mig så jag inte missar alltihopa för att jag glömt att vakna! Det vore ju lite synd!
Puss och Godnatt
Elli ♦

.

Det blev inte så mycket av kvällen, fottade några fler bilder till bildprojektet och snackade lite med Jocke på skype (y) :)
Och nu är det dags för mig att sova, ny vecka imon och nya möjligheter.
Kan inte vara trött och missa dem!
//Elli ♦

Sommaren som aldrig kom

Idag fick man äntligen uppleva känslan av sommar som aldrig kom till Sverige iår! Riktigt härligt
Dagen fick alltså spenderas ute, med en skön reklam utdelnings tur! Lite problematiskt med bladen men men det löser sig!
Annars har jag inte gjort så mycket idag, mamma väkte mig runt halv 11 sen gick hon och stekte pannkakor till mig! Mums säger jag bara, pannakor till frukost när man till och med slipper göra dem själv. Kan det bli bättre?
Sen satte jag mig i soffan och kollade på förra söndagens avsnitt av 'Mördare Okänd' en av de bästa deckar serierna som gjorts enligt mig! Är det någon mer som kollar på det? I så fall, vad tycker ni om de? Och om ni inte kollat på det än GÖR DET du kommer inte ångra dig!
Nu håller de på att visa nya avsnitt på Svt 1 klockan 21.00 på söndagar. Så ikväll är en perfekt kväll för en invigning på det programet!
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Kanske spela lite flöjt får se! Nä nu vet jag! Jag ska fixa bilderna till mitt bild projekt i skolan! Vi ska ta fotton som beskriver en identiet! Jättekul tycker jag :)
Men ni får ha det så bra så hörs vi :)
Puss Elli ♦
Bilden är tagen när jag var i Turkiet i slutet av Augusti.
Vill tillbaka!

Nytt igen...

Lovar att detta är sista gången på ett tag jag ändrar i bloggen!
Men känner att detta är mer den personen jag är idag, framför allt i headern! De bilderna är tagna för väldigt länge sedan!
Men nu är det nytt och har även bestämt mig för att ändra mening med denna bloggen från och med nu är det en musikblogg med fotointresse!
Så jag ska försöka blogga varje dag och lägga upp en video där jag spelar en gång i veckan! För att jag känner att nu vill jag satsa på musik!
Så ja, men om det är något annat ni vill läsa om så kommentera det! Tar emot alla förslag :)
Men nu har jag inte tid att sitta vid datorn länge, måste jobba! En lärdagkväll jag vet... Vet inte riktigt hur jag planerade?
Puss
Elli
Så vad tycker ni om den nya headern då, KOMMENTERA :D

Ny färg

Haaloj
Vad säg som den nya färgen? Kände att den var lite mer höstig :)
Det regnade trots allt på mig och erika idag... Typ som om någon öppnat en kran!
Men som tur så består världen av träd som vi gömde oss under :D
Som ni kanske förstår så är jag med Erika!
Efter skolan så drog vi in till stadsparken för att ta bilder till hennes blogg, sjukt bra blev det! Även fast att vårt hopp typ försvann innan vi ens kommit på bussen när Gud öppnade en kran ovanför oss!
Men solen tittade fram och vi passade på och är sjukt nöjd med resultatet!
När vi äntligen kom hem så gjorde vi pannkakor! Mums!
Sen började fixa med bilderna och hennes blogg men kom till sist på att vi kanske skulle gå och hyra film?
och KÖPA GODIS :D
Så vi kom hem och åt Tacos :D och nu sitter vi här efter typ en och en halv timmes fix med hennes blogg men det var helt klart värt det! Glöm för guds skull inte kolla på hennes blogg nu efetr allt vårt arbete!
http://nannaaaolsson.blogg.se/
Nej nu ska vi kolla film och mysa! Vi hyrde två filmer glömt vad den ena heter men den andra är iaf
"Water For Elephant" :)
Puss och Kram
Elli

Ännu en onsdag

Är det bara jag som ibland tänker på att många lever ett väldigt ensidigt liv? Jag gör det iaf! Varje onsdag för mig ser precis likadan ut varje vecka och har gjort i typ tre år nu?
Jag går i skolan, kommer hem äter något, kollar tv en stund, sätter mig och pluggar, cyklar iväg till gitarrlektionen, cyklar vidare till flöjtlektionen, kommer hem och äter igen, tittar på tv igen, sover...
Ganska trist om man tänker på att jag har gjort i i stort sätt varje onsdag i 3 år?
Nä nu ska jag sluta babbla om mitt filosofiska tänkande, det blir ingen smartare av ändå!
Vad jag ska gör idag vet ni ju redan så det behöver inte jag skriva något om ;)
Men jag lovade er alla en liten förklaring till vårt ganska kansiga släktträd på min skola!
Kunskapsskolan Lunds släktträd
Allting började med manda tyckte att jag var som en mamma för henne, att jag typ hade 100 procent koll på henne hela tiden så då började hon kalla mig för mamma. Sen blev manda syster med anna och då blev jag hennes mamma också. Och deras pappa är mitt ex. Så det var så det hela började. Sen blev Erika annas dotter, och gensat blev jag mormor! Lyckligaste dagen i mitt liv, hahaha nej skojja!
Sen nu för inte sålänge sen om jag fattat det rätt så är Isa mandas dotter ? Och jag hennes mormor?
Manda har även skaffat sig två bröder Kempe och Calle men jag är inte deras mamma...
Sen finns det typ ganska många grenar hit och dit t.ex. Hugo är min bror samtidigt som är min pappa och BÅDE farfar och morfar till anna och manda. Den kan du ju klura ut hur det hänger ihop!
Om du kommer fram tilll ett svar så lämna gärna en kommentar för jag har ingen aning om hur det hänger ihop!
Ja, så nästa gång jag kallar någon för dotter eller barnbarn så är det bara vår ganksa insesta familj på Kunskap i lund!
Nu ska jag plugga, du vet dagordningen på mina onsdagar!
Puss och Kram
Elli!
Isa                  Manda                        Jag         Erika
Anna och manda " halåååååå"
Erika och jag har aldrig riktigt varit normala...

Beröm

Sisat uppdateringen idag, oj oj! Två inlägg på en dag Elinor Id du gör framsteg!
Jag gillar att ge mig själv ltie beröm ibland,
Du borde faktiskt pröva det!
Man mår 100 gånger bättre :D
Aw, fick e helt underbar kommentar från mitt älskade barnbarn innan idag! Och vill bara säga att jag älskar dig också!
Och för er som inte fattat er än eller ni som inte läst mitt inlägg om vår aningen insesta släk på Kunskapsskolan i lund så är Erika inte mitt riktiga barnbarn! Jag är femton år, ltie tidgt för barnbarn än eller? ;)
Men för er som är nya och har en susning om vad jag bubblar om, läs imroogn vettja!
För att då kommer hela förklaringen en gång till, kanske till och mer ltie mer detaljerat?
Men nu är det dags för lilla mig att hitta sängen, det är en lång dag imorogn också!
Skola, gitarr lektion, flöjt lektion och som vanligt en hel drös med plugg som måste göras!

Gonatt!
Elli



Lång dag...

Hejsan hoppsan!
Lång dag, mycket arbete. Min morgon började med att jag inte orkade dra mig ur sängen utan snoowsade i sådär 20-30 minuter vilket resulterade i att resten av morgonen blev stressig!
En vanlig morgon i Elinor Ids liv vill säga !
När jag kom till skolan efter att typ sprungit till bussen så träffa man underbara Erika som hade världens snyggaste tröjja på sig idag!
Iaf, sen gick jg ner till svenskan där Ingela satt! En lärare som är ledig denna terminenn som jobbade som vikarie idag, jättekul att se henne och hon hjälpte mig med svenskan :D Yeey! Så blev klar med en diktanalys iaf, väldigt stolt!
Sen lulla och Erika runt en liten stund, gick ut och kolla fotboll och höll på att frysa ihjäl när vi hade både jacka och halsduk! Så springer de andra runt där i t-shirt och verkar tro att det är sådär 25 + ?!
Men efter att vi typ frysit ihjäl så gick vi in och hade labb där jag och Erika ägde ut allihopa!
(Inte alls tack vare google innan labben....)
Sen efter skolan var det musikal där man itne fick något vettigt gjort över huvud taget så egentligen hade jag inte behövt skriva det här... Men nu gjorde jag det iaf...
Snart är det mat väntar bara på att någon ska skrika att maten e klart, är jättehungrig! Sen är det väll plugg som väntar gissar jag?
Min dag kommer iaf avslutas med 90210 på tv11 kockan 20.00! En av de bästa serierna som någonsin gjorts!
Men en uppfigt till er som läser, är det sånt här ni vill läsa? Vad jag gör varje dag eller ska jag skriva om något annat, isf om vad? Snälla lämna era kommentarer!
Puss och kram
Elli


Bjuder på en helt  underbar bild på Erika bara för att hon är bäst (a)


Skolan

Hej allihopa! Nu har jag en lite mini rast i skolan och ska snart Börja med matten, väntar på att söliga Erika ska hämta Sin dator någon gång men det går inte sådär väldigt snabbt eller smidigt för henne... HAHA! Men kände bara att jag ville göra ett litet mini inlägg på min mini rast ! Nej nu har den söliga Erika kommit tillbaka så nu får jag börja med min matte! Hörs sen ! Puss och kram Elli

Reklam söndag

Hejsan allihopa!
Söndag, sista dagen på veckan.
Min vecka har varit grymt bra! Varit på bra humör, roliga saker har hänt och skolan har bara gått toppen!
Var ju inne på kulturnatten i Lund igår och jag måste säga att det var fruktansvärt roligt!
Åkte in runt sju och mötte upp, Anna,Kempe,Wol,Calle,Felix och Manda på centralen.
Så gick vi runt lite och träffa lite människor.
Efter vi typ hittat alla gick vi mot stadshallen för att träffa duvans flickvän (?) stor frågetecken på det...
Så stod vi där typ över länge och var allmänt flummiga och gjorde inget vettig alls. Efter typ en liten stud så kom Evelina och joina oss, hon har hädan efter beslutat att aldrig vara minst igen och antagligen aldrig ha keps igen heller!
Haha!
Men efter det så gick vi till domkyrkak (?) Ännu mer frågetecken på det...! Och så stod vi där typ överlänge och sen gick vill bk. Calle fick aldrig sin milkskake som blev en glass som manda tog... HAHA!
Aja kvällen slutade med att man var hemma runt halv tolv och hade ont i fötterna!
Men måste tacka för en helt underbar kväll, de t var längesen jag skrattat så mycket!
Älskar er allihopa!
<3

Pussen och Kramen
Elli

17 September

Hejsan allihopa!
Idag är det lördag, finaly! Dagen idag ska jag bara ta dte lungt, sortera lite reklam
Sen ikväll bär dte in till Lund där man ska träffa kompisar och gå runt på kulturnatten.
Stort plus på det!
Men vad tycker ni om min nya design då? Kände att det var dags för något lite mer höstigt!
De har ju trots allt varit premiär för halsduken iår!
Det tog ungefär fem timmar igår kväll och ytterligare två timmar idag för att få ihop allting
Men, jag är väldigt nöjd över resultatet!
Ni kan ju lämna en kommentar vad ni tycker?
Puss och Kram
Elli<3
Idag bjuder jag på en bild som är med i headern som är tagen i Gamleby.
Tänkte att i med att det regnar idag så kunde jag bjuda på en lite höstig bild!

Okej då!

Hej, tro det eller ej men nu är det helt otrolig Elinor Id som skriver!
Fråga mig inte varför jag inte bloggat jag har ingen bra anledning
Men jag ska göra mitt bästa men jag kan aldirg lova någonting!
Det har inte blivit så mycket fotografering på siståne faktiskt, mer musik!
Men tänkte att imed att det var så länge sen så slänger jag upp blandat med bilder från sen jag bloggade senast!
Kul va?
Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker om bilderna både ris och ros!
Men vad har Elinor Id hittat på sen senast jag skrev då? En hel massa skit! Haha!
Kanske inte skit, men många rolgia saker i alla fall!
Haft sommarlov ju! Men nu känns det som om jag inte har mer att skriva om men jag ska i fortsättningen försöka blogga lite varje dag så ni får se var jag håller hus någonstans!
Puss och Kram
Elli<3
Sommarkväll
Okej det blev bara en bild xD orkade inte mer!
Men mer de kommer mer en annan dag!

Underbaraste barnbarnet ERIKA bloggar!

Kul att det äntligen dyker upp ett nytt inlägg?
Mhm, fast tyvärr är det ju jag (ERIKA) som bloggar igen, får ta & banka lite vett i kvinnan!

Iaf, här sitter vi på trean & lyssnar lite på musik, måste tyvärr sticka ner & käka nu pga lite kommunikationer & sånt skiiiiit men jag ska försöka få henne att blogga igen, så pussss på er alla! ♥


yyes, snyggaste  brudarna i fkkn världen! (L)


RSS 2.0