Snabbt

Nu blir de ett snabbt inlägg innan jag kliver ombord på planet! Har haft en sjukt kul helg! Igår spelade jag 8 timmar totalt, kanske inte låter så väldigt mkt men de e sjuuuukt mkt! Och de känner min rygg av hahha!
Nej men berättar mer när jag kommer hem för känner inte riktigt för att missa planet!
Puss
Elli


@ Sturup

Hejsan allihopa!
Just nu sitter jag på Sturup och väntar på mitt flyg som ska lyfta 16.00! Längtar något så otroligt mkt!
Jag kan inte fatta att se är en månad sedan jag träffa Jocke senast' tiden har gått så fort men samtidigt så långsamt! Och jag kan defenetift inte förstå att de är typ ett halv år sedan jag träffa Loka, floberg och David!! Men om bara några timmar kommer jag träffa dem! Sjuuuuult!

Men just nu har jag väldigt tråkigt, de händer liksom ingenting på Sturup. Har redan gått typ tre varv inne bland parfymer och annat skit... Funderar på att kanske stoppa lite musik i öronen?
Nä ska nog läsa min tråkiga svensk bok för jag måste läsa ut den någon gång... Och usch vad jag babblar!
Kanske slänger in ett inlägg senare, eller så struntar jag bara i de xD
Men puss på er!
Elli

Erika och jag har aldrig varit normala och det kommer vi aldrig att bli!


Förlåt...

Förlåt för en hemsk uppdatering men jag har inte haft tid!
Mycket att göra i skolan igen...
Men imorgon är det äntligen dags för det efterlängtade SYWO! Alltså kommer de inte vara någon uppdatering alls förän söndag kväll eller någon gång under måndagen!
Men nu har jag inget mer att skriva för jag måste packa min väska för att mamma kommer och hämtar mig direkt efter skolan imorgon!
Puss Elli ♦

You are my saviour...

Just sitter jag och gör ingenting och lyssnar på musik!
För tillfället är det Man Down med Rihanna, ska btw se henne när hon kommer till malmö på höstlovet!
Men idag vad har jag gjort? Jag vaknade bredvid Ida för hon sov är sen stack hon hem vid typ 1 för hon va tvungen att plugga. Sen la jag mig framför tv och var ritkgit seg, det funkar inte att gå upp halv sju och gå och lägga sig 3 ? Konstigt va? Så jag ska snart gå och lägga mig för jag kan inte ens skriva på tagnetbordet längre! Typ skrivit om vart annat ord för att de blivit helt fel xD
Så jag ska hoppa in i duschen nu för de pallar jag inte imorgon bitti så hörs vi imon när jag kommit hem!
Puss Elli ♦
En av mina absoluta favoritbilder på underbara Ida!

Lyckan med att gå upp 6.35?

Finns det någon lycka med att gå upp 6.35 en lördag? Nej egentligen inte men att komma till Willys och träffa massa glada människor och hjälpa vinsla tanter de e lycka på hög nivå!
Haha, som ni kanske förstår som jobbade jag denna helgen :) Helt okej att jobba mellan 7.30 - 13.00 varran lördag :)
Men annars idag, ja vad händer? IDA KOMMER HIT :D hah
Träffade henne igår på konserten också, men men man kan aldrig få för mycket av Ida!
På tal om igår, det var så otroligt kul! Kom dit vid typ 5 och gjorde soundcheck.
Och redan då kändes det som om allting skulle gå riktigt bra! Och sen flumma jag runt lite med Filip och va allmänt random och sen började konserten!
Den började med någon kör och några solister helt okej lät det... Sen var det min tur!!!
Jag var faktiskt inte nervös alls! Tyckte bara det skulle bli roligt och det blev det!
Jag körde sex stycken låtar:
Iris
Om du lämnar mig nu
Gitarr tabelatur på d?
Everything'ill be allright
E.T
Kom Änglar
Och allting gick så bra, kan inte vara nöjdare!
Efter mig så var det Lindas tur och hon var också jätteduktig!
Sen efter så var det en ganska lång paus sen spelade the recon!!! Innan igår hade jga ingen aning om vem de va men OMG säger jag bara, tror jag blev kär på nytt nä skojja bara men de va så fruktansvärt bra!
Efter hela konserten så kom hela familjen Wahlgren och Nordahl hem till oss, jag typ somnade på Filips axel i soffan? Va as trött, men sen fick jag gå och lägga mig för att jag skulle upp så tidigt.
Ja sjukt kul hade vi det iaf, hoppas vi gör om det!
Puss
Elli ♦

It's friday, friday!

Fredag!
Äntligen, kändes som om denna veckan aldrig skulle ta slut!
Men de gjorde den och ikväll är det S:t Staffan som gäller och så ska jag spela på min allra första riktiga konsert som inte musikskolan har anordnat! Riktigt kul ska det bli men börjar också bli nervös för de kommer att komma folk från hela Staffanstorp!
Men hemsk ledsen att jag inte hann blogg igår men jag hade full tupp att förberda inför idag med både prov och konsert! Ja, jag hade prov i historia imorse och de gick bra! Eller de kändes bra sen får man ju se hur det blir sen xD
Hade även min idrottslektion igår och det gick så suveränt bra att wiiiie! E så glad att jag lyckades var så innihoppsan nervös så jag trodde jag typ skulle svimma! Jag skulle få min klass att göra yoga men de va mycket enklare än vad jag trodde och alla var verkligen jätteduktiga!
Nej nu ska jag gå och göra mat så jag hinner äta innan konserten!
Puss Elli ♦
Och Erika kommer fullständigt hata mig för den här bilden men jag tycker den är så fiiin så du får hata mig så mycket du vill! PUSS

Skolan

Just nu sitter jag på trean och ska snart fortsätta med min svenska, ska skriva om en författarbiografi om en författare som enligt google inte existerar? Låter bra!
Men nu ska jag nog fortsätta kanske snacka lite med manda och erika som sitter bakom mig, fast nej Erika ska ju ha franska om en timme! HAHAHA bara vi som fattar ;)

Puss
Elli ♦


Jag håller vad jag lovar

Hej igen
Idag ska jag faktiskt hålla vad jag lovar och ska i detta inlägg publicera ett av mina covers!
Inte det bästa jag gjort det kan jag säga och youtube fucka hela grejjen så bilden är före ljudet? Jippie..
Detta är iaf mitt cover av Iris av Goo Goo Dolls
Ska jag fortätta lägga upp covers?
Kommentera isf, annars vet jag ju inte om ni gillar det eller inte ?!

Hemma!

Skola idag, jippie! Not... I eftermiddes va jag så trött att jag inte en kunde hålla mitt huvud uppe! Helt serriöst så fick någon stå bakom mig så jag kunde luta mit thuvud mot dens mage! Hahah tack hugo och kempe (a)
Men annars blev det väll itne så mycket gjort idag, redovisade min bild så får se hur det går... Sen lite svenska där jag skrev en rad? Skit jobbigt, ska skriva en författarbiografi och jag har ingen aning om var jag ska starta!
De löser sig väll!
Sen nu om typ en halv timme ska jag sticka iväg till solosången jippie! Sen ikväll kanske jag lägger ut ett videoklipp? hmm kanske, sa ju att jag skulle göra det en gång i veckan... hah!
Men ska börja någon gång, lovar!
Men nu ska fixa min naglar innan jag sticker iväg!
Puss Elli ♦

I don't want to hurt, but no matter how much I try I do it anyway

Söndag, dags för en riktigt storstädning!
Så därför kan jag inte sitta här och såsa, dags att sätta igång så jag blir klar idag!
Haha
Puss Elli ♦

Jag är inte deprimerad, jag är bara tjej!

Idag kände jag bara att vara helt för mig själv, krypa ner under en filt äta Ben & Jerrys och se en riktig snyft film!
Och det gjorde jag, runt halv 9 pep jag iväg till City Gross för att handla Ben & Jerrys och lite choklad.
När jag kom hem kröp jag ner under filtet, tände lite ljus och njöt av Remember Me och fälde några tårar.
Det går inte att unvdika i den filmen, ett plus i kanten är ju att Robert Pattinson är ju bara föör snygg!
Nej nu ska jag äta mitt choklad och starta en annan snyft film!
Jag är inte deprimerad jag är bara tjej!

Lugnet efter stormen

Jag är hemsk ledsen för att jag inte bloggat sedan i Tisdags men jag har helt enkelt inte haft tid!
Har haft jättemycket att göra i skolan, i fredags hade jag en uppstats i biologi som skulle in som ger mig mitt betyg i biologi i nian. Så jag var helt enkel tvungen att fokusera på det!
Men om vi tar det från början sedan i Onsdags:
Onsdag:
STDUIEDAG! Härligt, jag Erika och Anna (manda och isa kunde inte tyvärr :/) bestämmde oss för att åka in till Malmö och västra hamnen och mysa lite! Bilderna kommer upp i detta inlägget, ni anar inte hur mkt Erika har tjatat på mig sedan i onsdags haha! Men när jag kom hem så pluggade jag lite sen var det att sticka iväg till Gitarr och flöjt lektion och förberda inför fredagens kulturnatt!
Torsdag:
Jag gick i skolan, inte mycket plugg blev det för först hade vi musik (där jag sjöng btw på någon konstig låt där de va höga?) sen var det so föreläsning och sen idrott! Idrotten var riktigt kul för mitt underbara barnbarn Erika hade min lektion! Handboll blev det och de va riktigt kul! Och erika fick också sig ett gott skratt när min klass skulel försöka att göra såkallde "hopp skott" Framför allt när jag skulle gör det, vill egentligen inte veta hur jag såg ut! HAHA
När jag kom började jag skriva på min no direkt för att bli klar innan midnatt! Men efter typ en timme skulle jag iväg till Arlöv med Louise för att öva med flöjtensamlen där ifrån som vi skulle spela med på kulturnatten, shit vad coolt det lät med alla flöjt stämmorna!
Fredag:
Äntligen fredag! Kunde knappt gå upp ur sängen så trött jag va! Sen gick  de inte så bra att duscha heller för jag hade sån träningsvärk i min arm efter handbollen på torsdan! Hah
Men jag va i skolan, inget märkligt. Redovisade min matte! Riktigt glad för det! Och sen inte så mkt mer
När jag kom så typ dog jag i soffan ett tag innan jag gick och övade inför konserterna på kvällen!
Jag spelade två konserter en med flöjtesamblen och en med gitrarren där jag sjöng fem stycken låtar! Det var riktigt kul och det gick riktigt bra! Är så nöjd med mig själv!
Någon video kommer nog upp någon av de närmsta dagarna!
Efter konserterna träffade jag några från SKUFF Filip, Anna, Sofie och någon annan jag glömt namnet på!
så skulle vi g och bowla för vi trodde va sån gratis bowling med de va det inte så vi drog hem till Filip ist och kolla film och snackade. De va riktgit mysigt faktiskt! Hahah aw, anna somnade som alltid ;)
Men idag lördag!
Sov till typ tolv då mamma väkte mig, kollade på inspelningen från Idol igår och skämdes över alltihopa! De var en ren katastrof! Allting, den enda roliga va Laila och Denise, Amanda F och Amanda P! Och såklart skulle Denise åka ut, en av de få som kom ihåg HELA sin text -.- Nej nu har jag bestämmt mig, jag ska inte kolla på Idol mer. Allt med det nya detta året har bara blivit ren pannkaka!
Iaf, efter det så körde mamma mig och syrran till nova där jag handade tre saker, en svart "kjol" itne kjol men ja, vet inte vad jag ska kalla det. En bronsröd tröjja och en vanlig t-shirt!
Fottar allt och lägger in imorgon
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som väntar, men jag gissar att det blir en mysig filmkväll med ett stort glas cola och något gott att äta!
Sen imorgon vet jag inte riktigt heller, kanske sticker och tränar jag vet inte! Får se helt enkelt, men blogg blir det iaf!
och jag är impad av alla dem som orkade läsa hela detta inlägget! HAHA
Puss Elli ♦
Frapino in my (L)
Jag kommer aldrig säga att vi är normala! Men jag älskar er och tack för en underbart mysig dag! ♥

I'm so heavy, heavy in your arms

Hejsan
Hinner inte med så långt inlägg idag heller. Men är så trött så ligger bara och gör ingenting och resten av tiden som är kvar på dygnet går till att plugga :(
Men jag gör mitt bästa!
Men min dag har väll inte varit så intressant idag heller, fick typ klart min matte idag. Tummen upp på det! Och sen inte så mycket mer... Hade ph och satt och snacka med philip, väldigt intressant hoppas ni alla antecknar!
Nej men när jag kom hem typ dog jag i soffan sen gjorde jag mat. Kolla vad duktig jag har blivit!
Sen blev det datorn då jag egentligen skulle ha pluggat, men pluggade lite efter och fixa det mesta.
När jag kommer upp sen så ser jag världens finaste himmel och lite annorlunda jag som är tar jag på mig mi underbara vinterjacka/höstjacka och mammas rosa foppa toflor och springer ut med kameran i högsta hugg för att få en bra bild!
Och blev bilderna bra, ja det får ni avgöra!
Puss
Elli ♦

Puss puss mannen!

Har inte hunnit blogga tidigare idag för det har varit fullt upp!
Skola, regn, sånglektion och träning!
Annars har jag inte så mycket mer att säga... Bloggar mer imorgon ville bara att ni skulle se att jag lever!
Puss
Elli ♦

When you're around, I don't know what to do

Bästa söndagen på länge!  Eller?
Vaknar av en Ida som säger "Kom nu, upp nu! Du kan bli körd av mina föräldrar om vi går upp nu!" Så går jag upp, inte vaken... Sätter på mig en tröjja packar ihop mina saker. Sen hamnar jag i soffan här hemma och är typ död... Haha!
Men går dagen var riktigt riktigt mysigt! Saknat den människan något enormt!
Jga blev iaf körd av mamma, påvägen dit körde vi om filmkedjan och handlade godis och hyrde film!
När jag kom dit så snacka vi en stund och kollade ltie på youtube.
"Det var inte där för de hade damp, de var judar" HAHAHAHHHA älska!
Sen så gjorde vi mat! Fläskfilé och pommes MUMS! Tyckte att jag och Ida gjorde det väldigt bra! Sen satte vi oss i soffan och kollade på filmen jag hade hyrt!
"The red ridinghood" Både jag och Ida kom fram till att detta var en mycket märklig och läskig film som man inte förstod så väldigt mycket av... Men vi hade bestämmt några veckor innan att denna filmen var vi tvugna och se! Och alla filmer tycker jag är sevärda annars vet man  ju inte vad det är för film!
efter den filmen tog vi fram godiset (HIHI) och tittade på den sjunde filmen av Harry Potter del 1! För att ida hade köpt den samma dag och vi tyckte att de var man ju tvugna att inviga! Och det är sååå bra, även fast att man sitter som en annan onarmal människa när man ska se den för att man varken vill höra eller se vad som händer, men som vanligt tittar man alltid upp i exakt det tillfället det läskiga händer! Och Då har man bara sett väldigt väldigt dum ut!
Väldigt kul! Sen efter att jag kom hem har jag bara dåsat, och knappt gjort något alls. Delat ut min sista reklam, jaaaa! Lycka på det !
Nej nu ska jag gå och göra något ...
Puss!
Elli ♦
Just det glömde nämna när jag och Ida blev förvandlade till små djävulskaniner!
Hahhahaha jag dööör!




Baby I tell you, my heart was freaking out when I held you

Oj Gud vad jag gär trött just nu!
Min dag började 6.00 idag fr att cykla iväg till min första dag på jobbet på Willy;s !
Riktigt kul va, eller okej kul och kul men det var trevligt! Praoade där i våras och nu har jag fått en anställning där jag ska jobba 6 timmar varranan lördag. Helt okej! Så denna hegen blir min sista helg med reklam (JIPPI!!)
Så sen kom jag hem vid ett och satte mig i soffan och somnade ett tag
Vid sex ska jag cykla ut till Ida <3 och så ska jag sova där inatt. Trevligt mycket trevligt!
Har inte träffat den underbara tjejen på alldeless för länge!
Så tummen upp på att äntligen få träffa henne!
Men nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och bli lite fräsch... och fortsätta knarka Moa Lignells låt When i helt ya som hon sjöng på sin audition i Idol! fruktansvärt bra
Puss
Elli ♦
Var det verkligen höst jag ville ha?

Rast

Om 5 minuter ska jag in till no föreläsning men just nu sitter jag med manda och Erika och väntar :)
Sen har jag världens träningsvärk i magmusklerna på högra sidan! Antagligen efter Annas dans lektion igår, ska typ kanske skada henne lite lätt när hon kommer till skolan ! Haha nej de ska jag inte för de va riktigt kul :)

Men nu ska jag in till no och sen ska jag rätta min svenska som jag fick tillbaka idag

Puss! Elli


Härmed förklarar jag höst

Det ska föreställa ett paraply
Men efter dagens vindar gör det inte det längre...


Live today, because then it is too late

Skola idag igen, trevligt trevligt. Känner att jag får väldigt mycket gjort denna veckan! Tummen upp på det alltså!
Ska snart sätta igång och skriva mitt stroa projekt i engelska denna terminen! Ska göra ett projekt om 11 September :'/ Kul fast sorgligt ämne. Då ska jag iaf skriva om hela händelsen i stort varför det hände och vad som hänt med världen efter, om en orginisation som var med i händelsen eller efter händelsen och sen läsa en bok som har med händelsen att göra och göra kopplingar. Faktsitk väldigt kul!
Annars händer det inte så mycket idag, jo förrästen! Ska till musikskolan och få ett stipenidum och spela lite (WTF?!) Fråga mig inte hur jag gick ett stipendum för jag har ingen aning över huvud taget! Haha men kul är det!
Nej nu måste jag sätta igång med engelska så jag blir klar innan jag är 50...?
Puss
Elli ♦

When every thing is going down, there is always a little sunshine somewhere

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar.
Hade på mig min älskade "pippi" tröjja som mamma gjorde till mig i somras. Den är så mysig!
Bild kommer nog upp någon gång snart, vad sägs om de?
Men annars har de inte varit så mycket, hade DN nyhetsfrågor på morgonsamlingen med Ingela imed att Eva är sjuk. Sen vid halv 10 så gick till matte ws där jag finaly fattade min matte!
Lycka på hög nivå men hatkänslor mot svaren på facit för att de är feeel!
Efter det så gick jag och skrev ut typ ett ton papper till so uppdraget som vi har denna veckan. Sen höll min axel på att dö så tung min väska blev! Så med min döda axel gick och åt lunch, potatismos (TORRT!) fisk och någon sås. Fisken och såsen var god :)
Sen blev det tyska hela eftermiddan. Och musikal med skolan efter skolan, hmm hur lät det egentligen?
Men när jag kom hem så gick jag ner och pluggade direkt för att bli färdig med so uppgiften och det blev jag!
Nu väntar jag på mamma så ska hon hjälpa mig när jag spelar flöjt, har tre stycken hemma nu som jag spelar på för att se vilken som passar mig bäst och den kommer jag att köpa! Riktigt kul hur olika de kan vara! Och nu flabbar Isa, Anna, Erika och Amanda om de läser de här ... Alla på hela skolan skrattar nog om de ser det här... Och jag orkar inte förklara varför för att de är kompicerat som allting annat på vår skola är HAHA
Nej, nu är det dags att dra
Hörs imon om jag hinner!
Puss Elli ♦
Jag erkänner, jag tycker hösten kan komma nu. Vill inte ha mellanväder längre

Måndag

Förlåt! Har inte haft tid att blogga alls idag, men kommer mer imon Puss! Elli ♦

På bussen

Just nu står jag på bussen och väntar på att den ska köra ut till flygplanet. Som ni kanske förstår så är jag påväg hem från Uppsala och från Jocke :) har haft en otroligt kul helg, önskar att den aldrig ska ta slut!
Men nu är jag på planet, uppdaterar när jag kommer hem :)

Puss Elli


RSS 2.0